Nederlands  English  Deutsch  Français  Español  Russian  

Levering compacte sorteer- en leeslijn in de provincie Zuid-Holland

Voor een klant in Zuid-Holland hebben we een kleinere, compacte sorteer- en leeslijn geleverd.

Uitleg productstroom:
Komend vanaf de toevoer elevator komt het product via een transportband over de voorsorteerder, waar een scheiding wordt gemaakt in product grootte. Vervolgens komt het voorgesorteerde product op een rollenleestafel voor visuele inspectie. Hierna gaat het product in de sorteermachine waar het product op grootte wordt gesorteerd. Het gesorteerde product wordt via een glijgoten naar de 2 afwegers getransporteerd voor verdere verwerking. Het product afval valt via stortkokers in kisten. De lijn wordt via een centrale besturingskast aangestuurd.

De toegepaste sorteermachine is van het model BG 6.000/4 met een capaciteit van circa 8 ton/ uur.

> IN DE MEDIA
In de leeskamer
Akkerwijzer doet verslag van de werkzaamheden op verschillende bedrijven, zo ook in Kloosterburen bij dhr. Hegge. Hij werkt met een Bijlsma Hercules sorteerlijn.
Britse ondernemer kiest voor teeltspecialisatie
 Aardappelwereld magazine: #1 informatiebron voor de aardappelsector Voor iedere professional in de aardappelsector is Aardappelwereld magazine al vele decennia lang de belangrijkste onafhankelijke bron van vakinformatie.
Spiraalreiniging Bijlsma Hercules-stortbak verbluffend eenvoudig
Inschuurspecialist Bijlsma Hercules heeft een nieuwe reinigerserie geïntroduceerd: de BPR-serie.
> AGENDA
Interpom Primeurs 2018
19de Europese indoor vakbeurs voor de aardappel- en groentesector, van teelt tot verwerking en vermarkting. Op 25-26 en 27 November in Kortrijk (BE)