Nederlands  English  Deutsch  Français  Español  Russian  

Open dag van ItOF

Op zaterdag 25 mei 2019 vond de open dag plaats van ItOF - Industrieterrein Oost Franeker. Het thema van deze open dag was Vakmanschap op Oost. Tijdens deze dag heeft Bijlsma Hercules, samen met de andere bedrijven die op het industrieterrein gevestigd zijn, aan het publiek laten zien dat zij over de vaardigheden beschikken om kwalitatief hoge producten en diensten af te leveren. Voor jong tot oud waren er diverse activiteiten, twee horecapleinen voor de nodige versnaperingen en een rijdende DJ. Aan de hand van onderstaande foto impressie blikken wij nog eenmaal terug op een geslaagde dag en willen u graag bedanken voor uw komst!

> IN DE MEDIA
In de leeskamer
Akkerwijzer doet verslag van de werkzaamheden op verschillende bedrijven, zo ook in Kloosterburen bij dhr. Hegge. Hij werkt met een Bijlsma Hercules sorteerlijn.
Britse ondernemer kiest voor teeltspecialisatie
 Aardappelwereld magazine: #1 informatiebron voor de aardappelsector Voor iedere professional in de aardappelsector is Aardappelwereld magazine al vele decennia lang de belangrijkste onafhankelijke bron van vakinformatie.
Spiraalreiniging Bijlsma Hercules-stortbak verbluffend eenvoudig
Inschuurspecialist Bijlsma Hercules heeft een nieuwe reinigerserie geïntroduceerd: de BPR-serie.
> AGENDA
Agritechnica 2019 (DU)
10 to 16 november 2019 boot F21
People, Technology, Innovations – The future of agricultural machinery!
More than 2,900 exhibitors from 52 countries are presenting ag machinery for professional plant production. On seven days 452,000 expert visitors from 115 countries came to the fair, including 98,000 international visitors.

BP2019 (British Potato)
Op 20 en 21 november 2019 vindt in Harrogate, het Verenigd Koninkrijk de British Potato plaats. Ook wij zijn aanwezig, bezoek ons op stand 113.