Nederlands  English  Deutsch  Français  Español  Russian  

Nieuw! Kistenvuller model BKV1900-EL80

De kistenvuller van het model BKV1900-EL80 komt uit de product range BKV 4500 en de BKV 2250

Deze kistenvuller is voorzien van een groot formaat instorttrechter welke in verschillende formaten verkrijgbaar is en dient om een grote productstroom te verwerken. Bijvoorbeeld een productstroom rechtstreeks vanaf de stortbak, sorteermachine of rollenleestafel. De instorttrechter is voorzien van een plaat (drukontlaster) die er voor zorgt dat het opgehoopte product zonder opstoppingen via de elevator wordt afgevoerd. Het verplaatsen van de kistenvuller gaat gemakkelijk met een heftruck.

De kistenvuller vult de kisten volledig automatisch. Een sensor aan de onderzijde van de elevator beperkt de valhoogte van het product tot een minimum. Een sensor in het frame, signaleert wanneer er een kist wordt geplaatst. De breedte van de vingerband is 800 mm. Het bevullingsprogramma wordt geregeld via een PLC-besturing en touchscreenbediening. Optioneel wordt de trechter voorzien van een volmelding, eventueel in samenwerking met een signaal lamp op de kistenvuller.

> IN DE MEDIA
Optische aardappelsorteerlijn
Op de website van AGF wordt een artikel gewijd aan het leveren van een optische aardappelsorteerlijn 
In de leeskamer
Akkerwijzer doet verslag van de werkzaamheden op verschillende bedrijven, zo ook in Kloosterburen bij dhr. Hegge. Hij werkt met een Bijlsma Hercules sorteerlijn.
Britse ondernemer kiest voor teeltspecialisatie
 Aardappelwereld magazine: #1 informatiebron voor de aardappelsector Voor iedere professional in de aardappelsector is Aardappelwereld magazine al vele decennia lang de belangrijkste onafhankelijke bron van vakinformatie.
> AGENDA