Nederlands  English  Deutsch  Français  Español  Russian  

Spiraalreiniging Bijlsma Hercules-stortbak verbluffend eenvoudig

PotatoEurope: Spiraalreiniging Bijlsma Hercules-stortbak verbluffend eenvoudig


4 sep 2015 - Bewaring - Albert van der Horst

Inschuurspecialist Bijlsma Hercules heeft een nieuwe reinigerserie geïntroduceerd: de BPR/BS-serie. Kies je voor spiraalreinigingsrollen dan zijn de rollen uitgevoerd met een gepatenteerd reinigingssysteem dat voorkomt dat de rollen vollopen.

Spiraalrollen op de stortbak hebben op zware grond en onder natte omstandigheden de neiging vol te lopen. Miedema kan de spiraalrollen van zijn stortbakken uitvoeren met een Smartpin die de spiraalrollen schoon houdt, Grimme kan de rollen tijdelijk even heel snel laten draaien, zodat de grond eraf vliegt.

Eenvoudiger

Het gepatenteerde reinigingssysteem op de nieuwe BSB-bakken is eenvoudiger en lijkt heel effectief. De kunststof kern van de spiraalrol draait namelijk niet mee met de spiraal, maar staat stil, waardoor de spiralen het vuil van de vaste kunststof kern meenemen. Onder de spiraalrol is nog een kleine kunststof schraper gemonteerd die de spiraal aan de bovenzijde schoon houdt.

Bijlsma Hercules kan de BSB-stortbakken ook met andere reinigingsrollen leveren, maar directeur Jan Bijlsma verwacht dat de meeste klanten voor de buitenspiraalrollen met het reinigingssyteem zullen kiezen.

 
Fout in ::readNews:: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 1