Nederlands  English  Deutsch  Français  Español  Russian  

Levering bunkersorteerinstallatie

Inmiddels heeft het eerste proefdraaien van de nieuwe bunkersorteerlijn voor pootaardappelen plaats gevonden bij een groot akkerbouwbedrijf in Friesland. In het hart van deze bunkersorteerlijn staat een sorteermachine model BSM 2113/5, waar men onder de indruk is van de hoge zeefcapaciteit. Bijzonder is te vermelden dat de bunkersorteerlijn door de pootgoedteler en zijn medewerkers zelf is opgebouwd.

> IN DE MEDIA
In de leeskamer
Akkerwijzer doet verslag van de werkzaamheden op verschillende bedrijven, zo ook in Kloosterburen bij dhr. Hegge. Hij werkt met een Bijlsma Hercules sorteerlijn.
Britse ondernemer kiest voor teeltspecialisatie
 Aardappelwereld magazine: #1 informatiebron voor de aardappelsector Voor iedere professional in de aardappelsector is Aardappelwereld magazine al vele decennia lang de belangrijkste onafhankelijke bron van vakinformatie.
Spiraalreiniging Bijlsma Hercules-stortbak verbluffend eenvoudig
Inschuurspecialist Bijlsma Hercules heeft een nieuwe reinigerserie geïntroduceerd: de BPR-serie.
> AGENDA
Open dag ItoF indusrieterrein OOST te Franeker
Bijna alle bedrijven van Industrieterrein Oost Franeker (ItOF) houden zaterdag 25 mei gezamenlijk een open dag met als motto ‘Vakmanschap op Oost’.

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe onze landbouwmachines gemaakt worden? U bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.