Beurzen

Evenementen

Het hele jaar door zijn we op diverse beurzen evenementen aanwezig om onze machines te laten zien. Hieronder kunt u zien aan welke beurzen wij deelnemen. Zet u onderstaande data alvast in uw agenda?

PotatoEurope

11 & 12 SEPTEMBER 2024 - VILLERS-SAINT-CHRISTOPHE (FR)

PotatoEurope vindt altijd plaats in één van de vier belangrijkste landen voor de aardappelteelt in een cyclus van 4 jaar. Na Nederland, Duitsland en België de afgelopen drie jaar is Frankrijk in 2024 opnieuw gastheer van dit grootste openluchtaardappelevenement. Op 11 en 12 september 2024 bezoeken vertegenwoordigers van de gehele aardappelketen Villers-Saint-Christophe. Professionals uit de sector zullen kunnen overleggen met deskundigen op het gebied van teelt, materialen, verwerking etc.

Lees hier meer over de PotatoEurope.

Austro Agrar Tulln

20 - 23 NOVEMBER 2024 - TULLN AN DER DONAU (AT)

In 2024 zal Austro Agrar Tulln opnieuw een vaste waarde zijn op de kalender van de Europese landbouwbeurzen. De toonaangevende vakbeurs voor landbouwtechnologie is uniek in Oostenrijk en Midden-Europa. Meer dan 350 exposanten - uitsluitend fabrikanten en algemene importeurs - zullen van 20 tot 23 november 2024 het uitgebreide productassortiment in alle kerngebieden van de landbouw presenteren.

Lees hier meer over de Austro Agrar Tulln.

Interpom

24, 25 & 26 NOVEMBER 2024 - KORTRIJK (BE)

Interpom is de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs voor de hele aardappelbranche in Europa waar de volledige keten vertegenwoordigd is: van teelt tot verwerking en vermarkting. Interpom presenteert een bijzonder compleet en gespecialiseerd aanbod aan producten, machines en diensten specifiek voor de aardappelsector. De beurs is een belangrijk ontmoetingsplatform voor zowel telers, loonwerkers, verwerkers, verpakkers, aankopers en handelaars van verse en verwerkte aardappelen uit heel Europa, en ook steeds meer uit andere continenten.

Lees hier meer over de Interpom.

Fruit Logistica

5, 6 & 7 FEBRUARI 2025 - BERLIJN (DE)

Fruit Logistica bestrijkt elke afzonderlijke sector van de AGF-business en geeft een compleet beeld van de nieuwste innovaties, producten en diensten in elke schakel van de internationale toeleveringsketen. Het biedt dus uitstekende netwerk- en contactmogelijkheden voor de belangrijkste besluitvormers in elke sector van de industrie.

Lees hier meer over de Fruit Logistica.