Sorteren

Sorteren voor het beste resultaat

Sorteerlijnen bieden door hun samenstelling de mogelijkheid om het sorteerproces met een minimum aan bedieningspersoneel te laten plaatsvinden. Het ruimtebesparende concept in combinatie met gunstige arbeidsomstandigheden leiden al snel tot een verlaging in de kosten van de bedrijfsvoering.

Sorteerlijnen met bunkeropslag
Een sorteerlijn met bunkers is de beste keuze voor het verwerken van medium tot grote volumes. Het voordeel van bunkers is dat het gewas zichzelf schoon wrijft tijdens het lossen. Door het toepassen van hoge capaciteitsmachines en een zeer brede variatie aan bunkeropstellingen, bieden wij u de meest optimale oplossing.
Sorteerlijnen met kistenopslag
Een sorteerlijn die direct in kisten sorteert is de perfecte oplossing voor bedrijven die alle (of veel) producten in kisten opslaan. De kans op beschadiging van het gewas is zeer klein, doordat het product een zo kort mogelijke route naar de kisten aflegt. Doordat de machines modulair zijn opgebouwd, heeft u een ruime keuze aan uitvoeringen. Neem gerust contact op met onze verkopers, zij helpen u graag het beste resultaat te realiseren.
Sorteermachines

Bijlsma Hercules sorteermachines onderscheiden zich door hun unieke aandrijving van het schudmechanisme en de gebruiksvriendelijkheid.

Bekijk alle sorteermachines
Rollenleestafels

Wij bieden rollenleestafels voor zowel staand als zitten lezen. Alle modellen kenmerken zich door een ergonomisch doordachte constructie.

Bekijk alle rollenleestafels
Bunkers met kistenkantelaar

Onze bunkers met kistenkantelaar behalen een hoge loscapaciteit op een compacte wijze én op wisselende plekken binnen uw bedrijf.

Bekijk alle bunkers met kistenkantelaar
Kistenkantelaar

De kistenkantelaar BKK 2015 is ontwikkeld om kisten met product te lossen door middel van een hydraulisch kantelmechanisme.

Bekijk alle kistenkantelaars
Loofscheiders

Onze loofscheiders scheiden loofresten, grond, stengels en andere plantaardige bestanddelen op een consistente wijze van de productstroom.

Bekijk alle loofscheiders
Kluiten- en stenenscheiders

De techniek van de mechanische kluitenscheider blinkt uit in effectiviteit en eenvoud, met een schoon gewas als resultaat.

Bekijk alle kluiten- en stenenscheiders
Borstelmachines

De borstelmachines zijn uitermate geschikt voor het droog reinigen van bijvoorbeeld aardappelen en uien zonder overlast van stof en geluid.

Bekijk alle borstelmachines
Rollenbehandelunits

Met onze rollenbehandelunits is uw gewas goed behandelbaar tegen opslagziektes en bacteriële groei, voor een maximale kwaliteit.

Bekijk alle rollenbehandelunits
Transportbanden

Wij bieden een breed scala aan transportbanden, altijd afgestemd op het te transporteren product en de gewenste capaciteit.

Bekijk alle transportbanden