Sorteren

Sorteren voor het beste resultaat

Sorteerlijnen bieden door hun samenstelling de mogelijkheid om het sorteerproces met een minimum aan bedieningspersoneel te laten plaatsvinden. Het ruimtebesparende concept in combinatie met gunstige arbeidsomstandigheden leiden al snel tot een verlaging in de kosten van de bedrijfsvoering.

Optisch sorteren

In samenwerking met GeJo Grading Services leveren wij optische sorteerlijnen die garant staan voor een zeer nauwkeurig resultaat. De optische sorteermachine (SmartGrader) sorteert de aardappelen op basis van de diameter, lengte, vorm en kwaliteit. Bovendien kunnen kluiten, stenen en leesafval uit de productstroom worden gescheiden, wat zorgt voor veel arbeidsbesparing.

 

Sorteren met bunkers

Voor het verwerken van redelijke- tot grote volumes is een sorteerlijn met bunkers de beste keuze. Het voordeel van bunkers is dat het gewas zichzelf schoon wrijft tijdens het lossen. Door het toepassen van hoge capaciteitsmachines en een zeer brede variatie aan bunkeropstellingen, bieden wij u de meest optimale oplossing.

Sorteren met kisten

Een sorteerlijn die direct in kisten sorteert is de perfecte oplossing voor bedrijven die alle (of veel) producten in kisten opslaan. De kans op beschadiging van het eindproduct is zeer klein, doordat het product een zo kort mogelijke route naar de kisten aflegt. Doordat de machines modulair zijn opgebouwd, heeft u een ruime keuze aan uitvoeringen. Neem gerust contact op met onze verkopers, zij helpen u graag het beste resultaat te realiseren.

Neem contact op

EFFICIËNTE SAMENWERKING.

Meer over ons