Rollenbehandelunits

Productbehandeling voor maximale kwaliteit

Met de rollenbehandelunits van Bijlsma Hercules is uw gewas goed behandelbaar tegen opslagziektes en bacteriële groei. De behandelunits zijn perfect te integreren in uw inschuur- of sorteerlijn.

Overal inzetbaar

De rollenbehandelunits zijn uitgerust met RVS-rollen en voorzien van schrapers. Alle tarra zal door de machine vallen die op een vast frame of op een vervoerbare unit kan worden gemonteerd, zodat de machine op verschillende locaties kan worden gebruikt. Op verzoek kunnen de rollenbehandelunits in verschillende breedtes en met het gewenste aantal rollen worden geleverd.

De rollenbehandelunits zijn voorzien van een basisframe waar spuit- en vernevelunits van verschillende merken op kunnen worden gemonteerd. Een RVS-kap met inspectieluik kan als optie worden geleverd, voorzien van afvoergootjes om het middel op te vangen en terug te leiden naar de voorraadtank.

Levering van een nieuwe vernevelunit is ook mogelijk, hiervoor kunnen wij u de beste merken aanbieden. Samen met een optionele frequentieomvormer werkt de machine optimaal en zorgt deze ervoor dat uw product in goede conditie het bedrijf zal verlaten.

  • RVS-kap.
  • Frequentieomvormer op de aandrijving van de rollen.
  • Grotere tankinhoud (31 liter in plaats van 10 liter).
  • Onderstel op wielen.
  • Vernevelunit.
  • Doorstroommeter.
Model BBU 1208 BBU 1214
Werkbreedte 800 mm 1.400 mm
Totale breedte 1.100 mm 1.700 mm
Aantal RVS-rollen met schrapers 12 12
Aandrijving 1,5 kW 1,5 kW

* Onder voorbehoud van technische wijzigingen.

Vraag meer informatie aan

"Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden"

- Theo Ypma
Velden met een * zijn verplicht