Werken bij Bijlsma

Bijlsma zoekt!

Bij Bijlsma Hercules beheersen we alle belangrijke aspecten van de bedrijfsketen, van de akker tot de consument. Dat maakt ons bedrijf uniek!

Meewerkend voorman lasser

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman lasser.

Als meewerkend voorman lasser heb je technisch inzicht en ben je in staat om werktekeningen te lezen. Je last uiteenlopende werkstukken, van kleine onderdelen tot grote constructies. Vervolgens controleer je deze op de juiste maatvoering en afwerking. Naast de dagelijkse werkzaamheden als meewerkende voorman ben je mede verantwoordelijk voor het optimaliseren van de lasafdeling.

Lijkt het jou leuk om verantwoordelijk te zijn voor de kwaliteit en de verdeling van de werkzaamheden van onze lasserij? 

Neem contact met ons op

Uitdagende stages bij Bijlsma Hercules!

Bijlsma Hercules is een toonaangevende organisatie die zich richt op het ontwikkelen en fabriceren van landbouwmachines. Wij zijn iedere dag bezig met het verbeteren van de kwaliteit door middel van innovaties op het gebied van technologie en design. Hierbij bieden wij mogelijkheden voor stages en afstudeertrajecten aan de commerciële zijde, want wij zijn altijd op zoek naar gedreven studenten die aan de ontwikkelingen in het productieproces kunnen én willen bijdragen.

Wil jij ervaring opdoen bij dit echte Nederlandse familiebedrijf? Neem dan contact met ons op, zodat wij samen kunnen bekijken wat voor jou de mogelijkheden zijn bij Bijlsma Hercules!

Neem contact met ons op