Werken bij Bijlsma

Bijlsma zoekt!

Bij Bijlsma Hercules beheersen we alle belangrijke aspecten van de bedrijfsketen, van de akker tot de supermarkt. Dat maakt ons bedrijf uniek!

Werkvoorbereider (M/V)

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider (M/V).

Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat aan alle voorwaarden is voldaan om een order te kunnen produceren. Naast de verantwoordelijkheid voor de planning houdt je je bezig met calculeren, inkopen, ondersteunen en voorbereiden van alle werkzaamheden.

Bekijk hier de volledige vacature!

Neem contact met ons op

Allround magazijnmedewerker (M/V)

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een allround magazijnmedewerker (M/V).

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de ontvangst en verzending van onderdelen en beheer je de voorraad. Je ontvangt bestellingen van onze klanten en voert deze in in het ERP-systeem. Vervolgens pick je de orders en zorgt ervoor dat de onderdelen correct en tijdig worden verzonden. Hierbij heb je dagelijks contact met klanten en leveranciers.

Bekijk hier de volledige vacature!

Neem contact met ons op

Lasser (M/V)

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een lasser (M/V).

Als lasser heb je technisch inzicht en ben je in staat om werktekeningen te lezen. Je last aan uiteenlopende werkstukken, van kleine onderdelen tot grote constructies. Vervolgens controleer je deze op de juiste maatvoering en afwerking. Je werkt op een plezierige wijze samen met je collega's en houdt rekening met de veiligheids- en hygiënevoorschriften.

Bekijk hier de volledige vacature!

Neem contact met ons op

Uitdagende stages bij Bijlsma Hercules!

Bijlsma Hercules is een toonaangevende organisatie die zich richt op het ontwikkelen en fabriceren van landbouwmachines. Wij zijn iedere dag bezig met het verbeteren van de kwaliteit door middel van innovaties op het gebied van technologie en design. Hierbij bieden wij mogelijkheden voor stages en afstudeertrajecten aan de commerciële zijde, want wij zijn altijd op zoek naar gedreven studenten die aan de ontwikkelingen in het productieproces kunnen én willen bijdragen.

Wil jij ervaring opdoen bij dit echte Nederlandse familiebedrijf? Neem dan contact met ons op, zodat wij samen kunnen bekijken wat voor jou de mogelijkheden zijn bij Bijlsma Hercules!

Neem contact met ons op