Werken bij Bijlsma

Bijlsma zoekt!

Bij Bijlsma Hercules beheersen we alle belangrijke aspecten van de bedrijfsketen, van de akker tot de supermarkt. Dat maakt ons bedrijf uniek!

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Wel zijn wij voortdurend op zoek naar getalenteerde mensen met een persoonlijke drive, die innovatief durven te denken en het vermogen hebben om samen uitdagingen aan te gaan. Dus ben jij, net als wij, ambitieus en van mening dat je iets kunt toevoegen aan onze organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande knop!

Contact

Uitdagende stages bij Bijlsma Hercules!

Bijlsma Hercules is een toonaangevende organisatie die zich richt op het ontwikkelen en fabriceren van landbouwmachines. Wij zijn iedere dag bezig met het verbeteren van de kwaliteit door middel van innovaties op het gebied van technologie en design. Hierbij bieden wij mogelijkheden voor stages en afstudeertrajecten aan de commerciële zijde, want wij zijn altijd op zoek naar gedreven studenten die aan de ontwikkelingen in het productieproces kunnen én willen bijdragen.

Wil jij ervaring opdoen bij dit echte Nederlandse familiebedrijf? Neem dan contact met ons op, zodat wij samen kunnen bekijken wat voor jou de mogelijkheden zijn bij Bijlsma Hercules!

Contact