Inschuren

Inschuurtechnologie

Wij bieden een uitgebreid pakket machines aan voor het efficiënt inschuren van uw gewas. Voor iedere machine zijn er verschillende modellen ontwikkeld met eigen specificaties, die kunnen worden aangevuld met diverse opties of klantspecifieke aanpassingen. Hierdoor zijn wij altijd in staat de juiste oplossing te bieden voor uw situatie. Bekijk hieronder alle inschuurmachines en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Stortbakken

De BSB-serie bestaat uit solide stortbakken die garant staan voor een efficiënte ontvangst en een zachtaardige behandeling van het gewas.

Bekijk alle stortbakken
Productreinigers

Onze productreinigers scheiden het gewas van ongewenste toevoegingen zoals grondresten en stenen op een veilige en grondige manier.

Bekijk alle productreinigers
Voorsorteerders

Onze voorsorteerders maken het mogelijk om de bovenmaat van het gewas tijdens het inschuren te scheiden van de productstroom.

Bekijk alle voorsorteerders
Inspectieunits

Met een inspectieunit kunt u selecteren op de kwaliteit van het gewas en deze vrijmaken van kluiten, stenen, loofresten en andere ongewenste toevoegingen.

Bekijk alle inspectieunits
Telescoopbanden

Onze telescoopbanden zijn uiterst flexibel omdat ze in lengte verstelbaar zijn en in iedere gewenste hoek kunnen worden gezwenkt.

Bekijk alle telescoopbanden
Transportbanden

Transportbanden zijn breed inzetbaar, denk bijvoorbeeld aan het inspecteren van een partij of het overbruggen van een grote afstand.

Bekijk alle transportbanden
Transporteurs

Overal inzetbaar, makkelijk te verplaatsen en geschikt voor het transporteren van een grote verscheidenheid aan producten.

Bekijk alle transporteurs
Kisten- en big-bagvullers

Wij leveren een breed scala aan kisten- en big-bagvullers, waarmee kisten en big-bags van praktisch elk formaat stortkegelvrij kunnen worden gevuld.

Bekijk alle kistenvullers
Hallenvullers

Onze hallenvullers hebben een hoge capaciteit én een automatisch zwenkmechanisme, wat zorgt voor een efficiënte vulling van uw bewaarloods.

Bekijk alle hallenvullers
Loofscheiders

Onze loofscheiders scheiden loofresten, grond, stengels en andere plantaardige bestanddelen op een consistente wijze van de productstroom.

Bekijk alle loofscheiders
Kluiten- en stenenscheiders

De techniek van de mechanische kluitenscheider blinkt uit in effectiviteit en eenvoud, met een schoon gewas als resultaat.

Bekijk alle kluiten- en stenenscheiders
Opschepmachines

Voor het beschadigingsvrij uitschuren van het gewas hebben wij diverse opschepmachines ontwikkeld, allen uitgerust met een comfortabele zitting.

Bekijk alle opschepmachines

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE.

Meer over ons