Events

Events

Het hele jaar door zijn we op diverse events aanwezig om onze machines te laten zien. Hieronder kunt u zien aan welke events wij deelnemen. Zet u onderstaande data alvast in uw agenda?

Fruit Logistica

7, 8 & 9 FEBRUARI 2024 - BERLIJN (DE)

Fruit Logistica is 's werelds belangrijkste vakbeurs voor de verssector en de directe toegang tot de wereldmarkt. Bij Fruit Logistica vindt u het complete assortiment producten, diensten en technische oplossingen uit elk onderdeel van de waardeketen - of het nu gaat om de ontwikkeling van zaden, groenten en fruit of om verpakkingen en automatisering. De beurs bestrijkt het hele spectrum van de waardeketen: van producent tot consument.

Lees hier meer over de Fruit Logistica.

Interpom

24, 25 & 26 NOVEMBER 2024 - KORTRIJK (BE)

Interpom is de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs voor de hele aardappelbranche in Europa waar de volledige keten vertegenwoordigd is: van teelt tot verwerking en vermarkting. Interpom presenteert een bijzonder compleet en gespecialiseerd aanbod aan producten, machines en diensten specifiek voor de aardappelsector. De beurs is een belangrijk ontmoetingsplatform voor zowel telers, loonwerkers, verwerkers, verpakkers, aankopers en handelaars van verse en verwerkte aardappelen uit heel Europa, en ook steeds meer uit andere continenten.

Lees hier meer over de Interpom.