Events

Events

Het hele jaar door zijn we op diverse events aanwezig om onze machines te laten zien. Hieronder kunt u zien aan welke events wij deelnemen. Zet u onderstaande data alvast in uw agenda?

PotatoEurope

11 & 12 SEPTEMBER 2024 - VILLERS-SAINT-CHRISTOPHE (FR)

PotatoEurope vindt altijd plaats in één van de vier belangrijkste landen voor de aardappelteelt in een cyclus van 4 jaar. Na Nederland, Duitsland en België de afgelopen drie jaar is Frankrijk in 2024 opnieuw gastheer van dit grootste openluchtaardappelevenement. Op 11 en 12 september 2024 bezoeken vertegenwoordigers van de gehele aardappelketen Villers-Saint-Christophe. Professionals uit de sector zullen kunnen overleggen met deskundigen op het gebied van teelt, materialen, verwerking etc.

Lees hier meer over de PotatoEurope.

Interpom

24, 25 & 26 NOVEMBER 2024 - KORTRIJK (BE)

Interpom is de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs voor de hele aardappelbranche in Europa waar de volledige keten vertegenwoordigd is: van teelt tot verwerking en vermarkting. Interpom presenteert een bijzonder compleet en gespecialiseerd aanbod aan producten, machines en diensten specifiek voor de aardappelsector. De beurs is een belangrijk ontmoetingsplatform voor zowel telers, loonwerkers, verwerkers, verpakkers, aankopers en handelaars van verse en verwerkte aardappelen uit heel Europa, en ook steeds meer uit andere continenten.

Lees hier meer over de Interpom.