Events

Events

Het hele jaar door zijn we op diverse events aanwezig om onze machines te laten zien. Hieronder kunt u zien aan welke events wij deelnemen. Zet u onderstaande data alvast in uw agenda?

PotatoEurope 2023

6 & 7 SEPTEMBER - KAIN (BE)

Volgens een 4-jaarlijks ritme doet PotatoEurope telkens één van de vier kernlanden van de aardappelteelt aan. Na Frankrijk, Nederland en Duitsland in de voorbije jaren is België in 2023 weer gastheer voor dit grootse openlucht aardappelevenement. Op 6 en 7 september 2023 komt de hele aardappelketen weer aan bod in Kain, nabij Doornik. Bezoekers kunnen er met al hun vragen terecht bij experts op gebied van de teelt, materialen en verwerking.

Lees hier meer over PotatoEurope 2023.

Agritechnica 2023

12-18 NOVEMBER - HANNOVER (DE)

Agritechnica is 's werelds toonaangevende vakbeurs voor landbouwmachines en -apparatuur. Exposanten van over de hele wereld presenteren nieuwe technologie voor de agribusiness in 23 hallen. Er wordt een breed internationaal technisch programma aangeboden met speciale shows, fora en conferenties waarin alle aspecten van technologie en management voor professionele gewasproductie aan bod komen.

Lees hier meer over Agritechnica 2023.