Events

Events

Het hele jaar door zijn we op diverse events aanwezig om onze machines te laten zien. Hieronder kunt u zien aan welke events wij deelnemen. Zet u onderstaande data alvast in uw agenda?

INTERPOM 2021

28, 29 & 30 NOVEMBER - KORTRIJK (BE)

INTERPOM is de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs voor de hele aardappelbranche in Europa waar de volledige keten vertegenwoordigd is: van teelt tot verwerking en vermarkting. INTERPOM presenteert een bijzonder compleet en gespecialiseerd aanbod aan producten, machines en diensten specifiek voor de aardappelsector. De beurs is een belangrijk ontmoetingsplatform voor zowel telers, loonwerkers, verwerkers, verpakkers, aankopers en handelaars van verse en verwerkte aardappelen uit heel Europa, en ook steeds meer uit andere continenten.

Lees hier meer over INTERPOM 2021.

FRUIT LOGISTICA 2022

9, 10 & 11 FEBRUARI 2022 - BERLIJN (DE)

3.300 exposanten en 72.000 vakbezoekers bezoeken jaarlijks FRUIT LOGISTICA om hun volledige zakelijke potentieel binnen de internationale AGF-handel te realiseren - en om hun eigen succesverhaal te schrijven! FRUIT LOGISTICA bestrijkt elke afzonderlijke sector van de AGF-business en geeft een compleet beeld van de nieuwste innovaties, producten en diensten op elke schakel in de internationale supply chain. Het biedt dus uitstekende netwerk- en contactmogelijkheden voor de belangrijkste besluitvormers in elke sector van de industrie.

Lees hier meer over FRUIT LOGISTICA 2022.

AGRITECHNICA 2022

27 FEBRUARI T/M 5 MAART 2022 - HANNOVER (DE)

AGRITECHNICA is de etalage voor de wereldwijde landbouwmachine-industrie en het forum voor toekomstige problemen met de productie van gewassen. Profiteer van de knowhow van internationale autoriteiten in de landbouwsector en bespreek actuele problemen, trends en strategieën met onze vertegenwoordigers.

Lees hier meer over AGRITECHNICA 2022.