Nederlands  English  Deutsch  Français  Español  Russian  

Nieuw! Kistenvuller model BKV 2880

De nieuwe kistenvuller, model BKV 2880 is een doorontwikkeling van het model KV 2800.
Waar de KV 2800 kisten van 1.400 – 1.600 mm breed kan vullen, doet de BKV 2880 er nog een schepje boven op door ook kisten van 1.800 mm breed volledig te vullen.

Daarnaast is de kistenvuller voorzien van een touchscreen waarmee diverse instellingen aangepast kunnen worden. Belangrijkste daarvan is het instellen van de ultrasone sensoren om het product te detecteren. In het touchscreen kan men de responstijd (de tijd tussen dat de productsensor product detecteert en het vervolgens intrekken van de aanvoerband) van deze sensoren wijzigen. Zo zorg je bij elke productstroom voor een kleine valhoogte van het product. Ook kan het detectiegebied van de sensoren traploos ingesteld worden tussen 100 en 500 mm Door deze instelling kan de gebruiker de kist naar wens afvullen.

Kortom een zeer gebruiksvriendelijke compacte kistenvuller met een hoge capaciteit van 50 ton/uur voor een interessante prijs.

Scroll naar beneden voor product video.

> IN DE MEDIA
Optische aardappelsorteerlijn
Op de website van AGF wordt een artikel gewijd aan het leveren van een optische aardappelsorteerlijn 
In de leeskamer
Akkerwijzer doet verslag van de werkzaamheden op verschillende bedrijven, zo ook in Kloosterburen bij dhr. Hegge. Hij werkt met een Bijlsma Hercules sorteerlijn.
Britse ondernemer kiest voor teeltspecialisatie
 Aardappelwereld magazine: #1 informatiebron voor de aardappelsector Voor iedere professional in de aardappelsector is Aardappelwereld magazine al vele decennia lang de belangrijkste onafhankelijke bron van vakinformatie.
> AGENDA