30 juli 2021

Verkoopsamenwerking tussen ROPA en Bijlsma Hercules

In de vernieuwde showroom van de ROPA Rheinland vestiging in Viersen kunnen klanten in de toekomst naast aardappelrooiers en loofklappers verschillende inschuurtechnieken bekijken en testen. Ook zijn er diverse inschuur- en gebruikte machines van ROPA en Bijlsma Hercules te zien. In het centrale onderdelenmagazijn van ROPA Rheinland in Viersen worden een groot aantal hoogwaardige serviceonderdelen opgeslagen en naar behoefte verzonden.
Dochterondermeningen (ropa-maschinenbau.de)

Bijlsma Hercules wordt sinds 1938 door een familie gerund en biedt inschuur-, sorteer- en verwerkingstechnologie voor professionele klanten. De expertise heeft niet alleen betrekking op aardappelen, maar ook op uien en andere knolgewassen. Een groot pluspunt voor klanten is de mogelijkheid om standaard apparaten te combineren met op maat gemaakte oplossingen om te kunnen voldoen aan bedrijfsspecifieke eisen en om klantgerichte totaaloplossingen te creëren.
De belangrijkste kenmerken van de producten van Bijlsma Hercules zijn de zachte en geluidsarme elektrische aandrijvingen, de probleemloze doorstroming van aardappelen en de hoogwaardige productie voor een bijzonder lange levensduur.
Home | Bijlsma Hercules