03 september 2021

Levering combi naar Duitsland

Recent geleverd combi naar Duitsland

Onlangs hebben wij in samenwerking met ROPA Fahrzeug- und Maschinenbau GmbH een combi geleverd die bestaat uit een stortbak BSB 6124 HS, PU-spiraalrollen met Turbo Clean, inspectieunit en een hydraulisch wegschuifbare voorsorteerder. De machine wordt ingezet voor het inschuren van aardappelen en uien.

De stortbak BSB 6124 HS heeft een horizontaal deel met een lengte van 1 meter en beschikt daardoor over een inhoud van ruim 21 m³. Bij de instort is aan weerszijden van de stortbak LED-verlichting aangebracht voor het signaleren van de kipwagen. De bodemketting van deze stortbak is voorzien van een automatisch kettingsmeersysteem. De productreiniger en voorsorteerder bestaan uit PU-spiraalrollen met Turbo Clean. Deze rollen worden gereinigd door deze kortstondig op een hoge snelheid te laten roteren.

Op de inspectieunit wordt de productstroom doormiddel van een scheidingswig in twee banen geleid voor een optimale spreiding tijdens de inspectie. Deze scheidingswig is afneembaar waardoor de klant, indien er slechts een vluchtige inspectie nodig is, de volle capaciteit (breedte) van de inspectieunit en voorsorteerder kan benutten. De voorsorteerder is bovendien hydraulisch wegschuifbaar, waardoor de klant in enkele minuten kan omschakelen naar het wel of niet voorsorteren van de partij.

Wij bedanken de klant voor de gunning en wensen hen veel werkplezier met deze combi.