Nederlands  English  Deutsch  Français  Español  Russian  

Levering Inspectie- en palletiseerlijn in Schotland

In Schotland hebben we een inspectie- en palletiseerlijn geleverd en opgebouwd. De aardappelen in kisten worden in een dubbele kistenkantelaar geleegd en via een elevator naar de borstelmachine gevoerd. Het schoon geborstelde product komt vervolgens op een rollenleestafel voor visuele inspectie.

Vanaf hier zijn er 2 productstromen mogelijk;

  1. het geïnspecteerde product wordt via een dwars geplaatste transportband, naar de kistenvuller getransporteerd,
  2. het geïnspecteerde product wordt via een dwars geplaatste transportband, naar de opslagbunker getransporteerd. Vanuit deze opslagbunker wordt het product naar de afweegmachine getransporteerd. De afweegmachine vult met een bepaald gewicht het product in een zak. Deze zak wordt vervolgens dichtgenaaid waarna deze via een transportband naar de palletiseermachine wordt getransporteerd. In de palletiseermachine worden de zakken gestapeld volgens een stapelpatroon.


Hieronder een foto impressie.


> IN DE MEDIA
In de leeskamer
Akkerwijzer doet verslag van de werkzaamheden op verschillende bedrijven, zo ook in Kloosterburen bij dhr. Hegge. Hij werkt met een Bijlsma Hercules sorteerlijn.
Britse ondernemer kiest voor teeltspecialisatie
 Aardappelwereld magazine: #1 informatiebron voor de aardappelsector Voor iedere professional in de aardappelsector is Aardappelwereld magazine al vele decennia lang de belangrijkste onafhankelijke bron van vakinformatie.
Spiraalreiniging Bijlsma Hercules-stortbak verbluffend eenvoudig
Inschuurspecialist Bijlsma Hercules heeft een nieuwe reinigerserie geïntroduceerd: de BPR-serie.
> AGENDA
Potato Europe 2020 (FR)
Op 2 en 3 september 2020 vindt in Villers-ST-Christophe (Frankrijk) wederom de Potato Europe plaats. Ook wij zijn aanwezig op het buitenterrein!
Interpom 2020 (BE)
Europese indoor vakbeurs voor de aardappel- en groentesector, van teelt tot verwerking en vermarkting. Op 22-23 en 24 November in Kortrijk (BE)